Не пропускайте специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Петко Симеонов е поредният късметлия, спечелил в игрите на Национална лотария, когото екипът на предаването посети, за да покаже какви свои мечти е сбъднал с печалбата. 

На 16 март тази година Петко спечели 15 000 лева от телевизионната игра „Сейфове“. Той е на 25 години и живее в град Кърджали, а първата стъпка към осъществяване на една от мечтите му вече е направена. В момента кара шофьорски курс, след което ще си закупи собствен автомобил. Паралелно късметлия търси и помещение, където да развие собствен бизнес в сферата на ресторантьорството. 

„Нямах достатъчния капитал за започване на бизнеса ми и обмислях идеята за заминаване за чужбина, за да осигуря необходимата сума за стартиране.  Благодарение на Национална лотария сега вече това не е необходимо. Ще си остана в България и ще сбъдна мечтата си“, със задоволство споделя Петко.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.