Не пропускайте специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Поредният голям късметлия, който екипът на Национална лотария посети при своята обиколка на спечелилите, се казва Георги Антонов от град Враца. Той спечели чисто нов автомобил от телевизионната игра „На крачка от късмета“ в предаването на 28 февруари 2015 г.

„Чувствам се страхотно. Автомобилът много ми харесва“, с тези думи Георги започна разговора си с екипа на Национална лотария.  Семейството му също много се радва за него. Сега колата му е по-хубава, по-нова и вози по-добре от тази на неговите родители. „Вътре си мирише на новичко, свежичко, вози много лекичко и комфортно“, споделя майката на Георги.

„Друго си е. Млад човек със собствена кола. Все така да му се случват хубави неща“, пожела пред екипа на Национална лотария бащата на Георги.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.