Не пропускайте специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Поредният голям късметлия, когото водещият на Национална лотария Захари Бахаров посети при своята обиколка по следите на печалбите, се казва Сияна Костадинова от град Варна. Преди време 24-годишната млада майка спечели 50 000 лева от билета „МЕГА МИЛИОНИ“. Тя не е губила време и веднага е закупила нов апартамент за нея и семейството й с печалбата. 

„Благодарение на Националната лотария успях да сбъдна мечтата си за собствено жилище“, със задоволство споделя Сияна. След като дълго време са живели под наем сега Сияна и семейството й са спокойни и сигурни за бъдещето си. „Няма кой да ме изгони, няма кой да ми казва какво да правя и как да го правя“, разказва Сияна.

Вие също имате възможност да запишете името си в дългия списък със спечелили. Не забравяйте да пробвате късмета си в игрите на Национална лотария, където има още много страхотни печалби, с които може да промените живота си.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.