Не пропускайте специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Мария Тричкова от град Петрич е името на поредната късметлийка, която екипът на най-щедрото предаване в българския ефир посети при своята обиколка, за да разбере как се е променил живота й след страхотната печалба от Национална лотария.

На 27 юни 2015 г. Мария спечели 15 000 лева от телевизионната игра „МЕГА ДЖАКПОТ”.Тя вече е разпределила печалбата  между двете си деца и тримата си внука. Една част е заделила и за себе си, за да бъде по-спокойна, че ще може да помогне за бъдещите сватби на своите внуци. 
„Цял живот съм работила с двете си ръце и не съм изкарвала толкова пари. Онзи горе ме избра и на стари години имах късмет", с усмивка заяви Мария. Освен че е помогнала на децата и внуците си и е заделила известна сума пари, баба Мария и съпругът й са прекарали и една седмица в Хисаря, където са се подложили на балнео процедури, защото както казва тя, „стари хора сме“.

„Много съм доволна. Пожелавам на всички да си купуват билети и късметът рано или късно ще им се усмихне“, бяха едни от последните думи на Мария.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.