Не пропускайте двойният епизод на екшън сериала на Люк Бесон от 21.30 ч. по Нова

Не една, а цели две тежки мисии очакват бившия командос Франк Мартин тази вечер в двойния епизод на хитовия екшън сериал на Люк Бесон „Транспортер” тази вечер от 21.30 ч. по Нова.

Бъдещето на Франк е застрашено, когато той бива обвинен за убийството на един от своите клиенти. Той трябва да се върне назад в миналото, за да разследва какво се е случило, за да изчисти името си и да избегне преследването на закона. Задачата му е затруднена от факта, че става въпрос за една от най-трудните мисии в неговата кариера като транспортер. Франк Мартин е бил нает от млада жена, която е била жертва на брутално домашно насилие от страна на нейния богат  и влиятелен съпруг. Тя се е обърнала към Мартин с молба да ѝ помогне да избяга и да премахне всички следи от нейното съществуване, за да избяга от преследването на своя мъж. Но сега Франк е обвинен в нейното убийство и трябва да направи всичко възможно, за да я намери.

Още неуспял да се възстанови от личните си проблеми, Франк ще поеме една не по-малко трудна мисия – да транспортира изключително скъп състезателен кон до Ню Йорк. Той ще трябва не само да се да спечели доверието на жребеца, но и да се справи с капризите на неговия жокей, докато е преследван от конкурентите на богатия собственик на расовото животно.

Не пропускайте развръзките в двойния епизод на хитовия екшън сериал на Люк Бесон „Транспортер” тази вечер от 21.30 ч. по Нова.