Не пропускайте предаването в неделя от 16 часа!

 

На 13.09, два дни след рождения си ден, на „Комбина” гостува Кеворк Кеворкян. Емблематичният и най-успешен водещ в историята на българската телевизия, ще разкрие пред Лора и Галя как се разгримира душата му, както обичаше да казва за Кеворкян писателят Любомир Левчев. Битки, рани, успехи, провали, всичко това и още в гостуването на събеседника по призвание Кеворк Кеворкян, в „Комбина”, неделя, 16.00 часа.

 

Жени Калканджиева, жената, която живее на бързи обороти, мъжкото момиче, което носи белезите на промените, на мутренските години, на отношенията в семейството и е винаги в окото на бурята, ще гостува на Лора Крумова и Галя Щърбева. В навечерието на новия сезон на VIP Brother, Жени ще си спомни какво изгуби и какво спечели с Тачо, една година по-рано, като влезе в Къщата на Големия Брат. Жени Калканджиева, без задръжки, пред Галя и Лора, неделя в „Комбина”.

 

В рубриката на Надежда Узунова „Хвани ме, ако можеш”, на детектора застава Ангел Джамбазки. Кой иска главата на устатия националист и наистина ли "Ислямска държава" заплашват живота му? С профайлъра Тодор Тодоров, на живо в студиото на „Комбина”, на всички въпроси ще бъдат дадени отговори.

 

Миролюба Бенатова представя кариери, приключили на улицата. История за клошари, които са имали професии, домове, семейство и мечти. Какво се случва с интелигентния и възпитан човек, който губи всичко. Отговорите в „Комбина”, неделя, 16.00 часа.

 

Един министър, който беше сготвен в политиката, сега готви за "Комбина"! Рецепта за министерска баница от Десислава Танева, в нейната къща в Сливен. За детството на земеделския министър, за суровите уроци на родителите, за политическите маневри и успехът на жената с власт. Разговор с Лора Крумова, в Комбина, 16.00 часа.

 

В „Къси разкази” с Мария Йотова ще проследим историята на 15-годишния Марсело, който заминава да учи в Кембридж, след като печели конкурс. Между недоверието и завистта, че едно ромско дете може да стигне до едно от най-престижните училища, разказ с щастлив край от Мария Йотова.

 

Краси Боев ще експериментира, тази седмица с две коли. „Лада срещу S класа” показва дали колата определя правилата и дали все още хората помнят поговорката „по дрехите посрещат, по ума изпращат”. Какви са капаните, които крие външната опаковка, богатството ли определя как те възприемат хората – Краси Боев ще ни разкрие в неделя „Комбина”, 16.00 часа.

 

Предизборен сюнет и безплатни вафли ще покажем в ексклузивен материал на „Комбина”, който се занимава с поредица от разследвания на Нова телевизия за корупция, кметски и общински далавери, преди местните избори 2015 година. Как се организират екскурзии, свързани с обрязване, коя партия е на плакатите, които пропагандират това и как се агитира масово в голяма част в Североизточна България? Има ли предизвестени отговори, вижте в „Комбина”, неделя, 16.00 часа.