Не пропускайте следващия епизод на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Поредната спирка от лятната обиколка на Национална лотария по следите на печалбите беше град Хасково. Там екипът на предаването посети Диана Динкова, която в началото на тази година спечели чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета“.

„Усещането е невероятно. Предаването ни зареди с много положителни емоции и аз още не мога да повярвам, че това се случи точно на мен . Баба ми много искаше да ме види усмихната по телевизията и се радвам, че успях да сбъдна мечтата  й“, споделя Диана. 

Майката на Диана разказва, че след предаването дъщеря й е много по-щастлива и по-удовлетворена от себе си. Новата придобивка е повод за радост в цялото семейство. Освен Диана, на нея се радва и дъщеря й, която скоро ще вземе книжка и също ще седне зад волана на новата кола. 

„Много ми се иска отново да изживея тези емоции“, с усмивка на лица възкликна Диана, сбогувайки се с екипа на предаването.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.