Не пропускайте следващия епизод на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Семейство Кръстеви са поредните късметлии, които екипът на Национална лотария посети, за да разбере как се е променил животът им след голямата печалбата.  Лидия Кръстева от гр. София беше късметлийката, която в деня на влюбените 14 февруари 2015 г. спечели 27 000 лева от телевизионната игра „Сейфове“.

Лидия посрещна екипа във вече собствения им апартамент. След печалбата от Национална лотария семейство Кръстеви са изплатили заема си и вече са горди собственици на жилището, в което живеят. С част от печалбата са започнали и ремонт на апартамента, който се извършва изцяло от съпруга на Лидия.

„Първото нещо, което си помислих, когато спечелих печалбата беше, че изплащам заема и оттам нататък ще живея нормално, без притеснение. До сега парите постоянно не стигаха, но вече животът ни се промени коренно“, споделиха Лидия и нейният съпруг. Лидия разказва, че благодарение на печалба от Национална лотария тя и съпругът й за първи път от много години насам са имали едно невероятно лято.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.