Една от най-оспорваните категории ще провокира драматични развръзки в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Криско ще се срещне с отбора на момичетата, за да избере шестте най-талантливи дами с потенциал на победители в X Factor в четвъртък от 21.00 ч. по Нова. Една от най-оспорваните категории ще провокира сълзи и драматични развръзки за бъдещето на 14-те кандидатки в шоуто. 

 

Сред претендентите ще бъде участничка, готова да размени правото с музикалната кариера. Емоционалната Дарина Йотова ще внесе истински хаос на сцената, провокирайки откровен разговор в журито за плюсовете и минусите на нейния темперамент. Една добре позната на журито кандидатка от Русе ще изненада с артистичен костюм и малка роля по време на своето изпълнение. Виктория Георгиева, която спечели безапелационно съдийската четворка след няколко неуспешни кастинга през изминалите сезони, ще се окаже на ръба на сценичната треска, която ще постави под въпрос оставането й в шоуто. Музикалните столове ще разделят две приятелки, но ще дадат последна възможност на загубили вяра кандидатки.

 

Кои ще бъдат шестте момичета, които ще се отправят с Крсико към следващото изпитание? Каква ще бъде огромната изненада, която рап гуруто ще поднесе в следващия епизод? Гледайте  X Factor  в четвъртък от 21.00 ч. по Нова. 

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com