Режисьорът разказа за отношенията си със съпругата и какви съвети ѝ е дал за VIP Brother в „Комбина”

„Ернестина се държи в Къщата, както се държи навън. Аз съм горд, защото тя не се преструва, но предпочитам да си ми е вкъщи”, сподели режисьорът Андрей Слабаков в „Комбина” по повод участието на съпругата му Ернестина Шинова във VIP Brother.

„Не мога да заспя без нея. И преди сме се разделяли, но поне сме се чували”, разкри Слабаков и допълни, че все още се чувства влюбен в Ернестина.  „Чувствам се безполезен, защото в момента не мога да ѝ помогна”, разказа режисьорът.

Андрей е участвла в едно от предишните издания на VIP Brother и преди влизането на Ернестина в Къщата, той я е посъветвал да не стои само в кухнята и да не се забърква в битови скандали, които са неизбежни в риалитито.

„Най-важното е да харесваш човека до себе си такъв, какъвто е, а не да се опитваш да го променяш”. Това е успешната рецепта за брак според Андрей, който вярва, че двамата с Ернестина са успели да я приложат.

Какъв е нестандартният начин, по който е предложил брак на Ернестина? Кой е по-силният от двамата? Защо на сватбата им е имало толкова много роми? Отговорите научете във видеото.

Не пропускайте елиминациите във VIP Brother в понеделник от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.