„На кафе” с Луна, след като напусна шоуто

„Очаквах по-добри играчи във VIP Brother, за да използвам поне част от капацитета си”, заяви Луна. Певицата гостува в „На кафе” броени часове, след като зрителите решиха тя да напусне Къщата

Луна определи себе си като изключително последователна, тъй като се владее в голяма степен, за да покаже какво представляват другите: „Добре че го направих, за да се види същността на хората – до каква степен могат да проявят агресията и лицемерието си”. Певицата обясни още, че е искала да провокира Съквартирантите, като се аргументира с думите: „Ако не мога да се справя с няколко човека, ако вляза в политиката един ден, как ще се справя с милиони”. 

В студиото тя отговори на въпросите на постоянните коментатори на шоуто Маги Желязкова, Соня Колтуклиева и Антон Стефанов. Как Луна коментира поведението на Съквартирантите и каква е равносметката за участието й гледайте във видеото от „На кафе”. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.