Един от 14-те финалисти ще завърши своето приключение в музикално шоу №1 тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Утре вечер точно в 21.00 ч. по Нова емоциите ще завладеят участниците на X Factor с обявяването на първите елиминации. Един от 14-те финалисти ще завърши своето приключение в музикално шоу №1, но преди това ще получи шанса да спечели отново сърцата на жури и зрители. Вечерта ще бъде открита от най-известния хип-хоп изпълнител Криско и придружаващите го 30 млади таланти. Хитмейкърът ще представи новото си парче заедно с Crazy Skaters, които са част от известната група „Бон Бон”. Заедно с тях ще запеят и затанцуват останалите членове на популярната вокална група, които ще създадат уникално шоу, минути преди решаващия миг за участниците. Ще има скейтборд, игра на дама, скачане на въже и още куп други неща, с които ще върнат към детството голяма част от публиката.

По всичко личи, че елиминациите ще бъдат изключително оспорвани след невероятното представяне на участниците при първото им излизане на голямата сцена. С хитове на изпълнители №1 в света започна първият голям концерт на X Factor. Вечерта беше открита от трио Paradise с едно от най-популярните парчета на вечните ABBA. С хореография на Ед Шийрън се представи Кристиан Костов, който доказа майсторство не само в пресъздаването на емблематичния любовен танц на звездата, но и с невероятното изпълнение на парчето Thinking out loud. „Ти си подобрената версия на Джъстин Бийбър!”, категоричен беше хитмейкърът и жури в X Factor – Криско.

Християна Лоизу изправи за пореден път публиката на крака с изпълнение на един от големите хитове на Марая Кери. „Най-модерното оръжие” на Криско – Дарина Йотова  , предизвика истинска експлозия на сцената с присъщите си еуфория и адреналин. Под дъжд от падащи звезди Ева-Мария направи впечатляващо изпълнение на I don’t want to miss a thing на Aerosmith, което спечели адмирациите на жури и публика. „Това е моята сбъдната мечта и най-великият момент в живота ми!”, бяха думите на червнокосата дама.  Стивън Ачикор показа, че Let it be може да звучи също толкова добре в госпел вариант, превръщайки я в най-доброто си изпълнение до този момент. Маги не пропусна да похвали кандидата от Нигерия за невероятния му напредък с българския език.

 „Не мога да повярвам, че ти си това скромно момиче, което стои и не говори с никого. Ти ставаш друга, когато излезеш на сцената!”, категоричен беше Маги за изпълнението на Виктория Георгиева , която извиси глас сред сцена в пламъци с песен на Адел. Магнетичният глас на Кристиян Янкулов спечели всички женски сърца в шоуто и спечели приза от журито за „най-нежно изпълнение на вечерта”. Глас, сърце и характер показа Александина Макенджиева, която създаде истинско парти, наелектризирайки залата до краен предел.

Най-усмихнатата и щура банда Salute показаха един „урок по старание” на своите връстници, а четиримата тенори от Belcanto създадоха финал, достоен за световен концерт с изпълнение на Caruso. Оперното изпълнение на Тончо, Тео, Вальо и Светльо  беше последвано от взривяващи залата аплодисменти и стотици усмивки на развълнуваната публика.  Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.  

Не пропускайте първите елиминации в X Factor утре вечер от 21.00 ч. по Нова. Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com