Двамата съдии в музикално шоу №1 в света гостуваха в „Комбина” в изборния ден

„Процесът по отсяването на следващия X Factor на България и изборите много си приличат. Но докато в X Factor изпълнителите се елиминират и накрая имаш победител, който е най-добрият, то при изборите хората елиминират алтернативите, за да изберат най-малкото зло”, смята продуцентът и съдия в музикално шоу №1 в света за България Магърдич Халваджиян. Той гостува заедно с друг член на журито на X Factor – Саня Армутлиева, в „Комбина” в изборния ден.

„В първият етап на кастингите ти се струва, че добрите кандидати са недостатъчно, но след това откриваш добрите”, разказа Саня Армутлиева.

„Правим това шоу, за да покажем колко много талантливи млади хора има в България. За съжаление, обаче, много от тях ще търсят реализация в чужбина”, сподели Магърдич Халваджиян.

Двамата бяха категорични, че участието в изборите и активността са важни, за да се промени ситуацията в България към по-добро.

Какво още разказаха двамата пред Галя Щърбева и Лора Крумова, гледайте във видеото.

Не пропускайте концертът за Хелоуин в X Factor този вторник от 21.00 ч. по Нова

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, а ексклузивни видеа зад кулисите ще откриете в официалния канал на X Factor във Vbox7.com