В предаването в неделя от 16.00 ч. по Нова Миролюба Бенатова представя емигрантски истории за оцеляване и успех

Централни гости в предаването „Комбина” по Нова тази неделя са водещите на X Factor Алекс Раева и Мария Игнатова. Неразделните приятелки на сцената и в живота ще разкажат за гафовете, сълзите и талантите, за надеждите и разделите, които съпътстват музикалния формат. 

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева са звездната двойка, която скоро оповести любовната си връзка покрай новото им парче „Дай ми време”. Двамата изпълнители ще дадат откровено интервю пред водещите Лора Крумова и Галя Щърбева за предизвикателствата тази година, която ги събра и изстреля в медийното пространство. 

Известните майка и дъщеря Ивет и Луиза Григорови застават пред камерата на „Комбина” и Краси Боев. Дали Луиза ще успее да събере почти 2 милиона долара за филм, в който играе главната роля и как майка й режисира моделите на модния подиум? 

В „Къси разкази” Мария Йотова ще срещне зрителите с капитана на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов. Очаквайте спортиста в личен разговор за семейството, края на кариерата и възможните други пътища, ако не беше избрал, като тийнейджър, волейбола.

Миролюба Бенатова представя „Бежанците от България”, емигрантски истории за оцеляване и успех. Първата история ще срещне с Михаил Михайлов, милионер в Топ 500 за най-проспериращ бизнес за цяла Америка и в Топ 10 на Чикаго.

Златко Беретата проговаря ексклузивно пред Лора Крумова.

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми очаквайте в „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”