Не пропускайте смразяваща трилър-комедия с Колин Фарел тази вечер от 23.00 ч. по Нова

Колин Фарел ще разкрие своята тъмна страна в премиерната за българския ефир смразяваща трилър-комедия „Нощта на ужасите” тази вечер от 23.00 ч. по Нова. Лентата е римейк на едноименния култов филм от 1985 година, с която са отраснали поколения американци и е част от специалната филмова програма за Хелоуин на Нова. „Първоначално бях скептичен, тъй като от малък харесвам оригиналния филм. Гледал съм го повече от 12 пъти! Когато, обаче, прочетох сценария на Марти вече бях убеден, че това ще бъде перфектният римейк на „Нощта на ужасите”- разказва Фарел.

Сюжетът на „Нощта на ужасите” разкрива историята на младия Чарли Брустър (Антон Йелчин), който има всичко, което едно момче на негова възраст би желало – популярен е сред съучениците си, а приятелката му е най-желаното момиче в цялата гимназия. Всичко това обаче му влияе негативно и той се отчуждава от приятелите и семейството си. Но животът на Чарли е на път да се промени напълно, когато в съседната къща се нанася Джери Дандридж (Колин Фарел).  След като става свидетел на няколко зловещи и необясними събития, случващи се единствено през нощта, Чарли разбира, че новият съсед всъщност е безмилостен вампир, а кварталът е новото му ловно поле...

Ще успее ли Чарли да се справи със злия вампир? Ще разберете в премиерната за българския ефир смразяваща трилър-комедия „Нощта на ужасите” тази вечер от 23.00 ч. по Нова. Не пропускайте заглавията в специалната филмова програма за Хелоуин на Нова.