Това съобщи списание "Билборд"

Фронтменът Аксел Роуз и китаристът Слаш за първи път от над 20 години ще излязат заедно на сцената, когато групата Guns N' Roses се събере в оригиналния си състав като хедлайнер на Фестивала за музика и изкуствата Коачела през април следващата година, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикация в сп. "Билборд", цитирано от БТА. 

 

Аксел Роуз и Слаш не разговарят помежду си от години. За последен път двамата рокаджии и основатели на Guns N' Roses са били заедно на една сцена на 17 юли 1993 г. в Буенос Айрес, Аржентина, припомня изданието. 

 

Според сп. "Билборд", Guns N' Roses ще се съберат в оригиналния си състав не само за фестивала Коачела. Рокаджиите ще свирят заедно в началото на април и освен това планират концерти на 25 стадиона в САЩ през лятото. 

 

Слухове за събиране на Guns N' Roses пълзят от години. През последните две седмици феновете интензивно спекулират, че "нещо се пече", след като сайтът на групата беше ъпдейтнат с оригиналното й лого. Организаторите на феста и представители на Guns N' Roses не са коментирали публикациите за събирането на групата.