В интервю за Novatv.bg Виктория разказа за емоциите на сцената и за какво мечтае след участието в музикално шоу №1

„На сцената на X Factor се научих да съм по-отговорна, да вярвам в себе си и да бъда силна. X Factor ме направи по-гъвкава”, заяви Виктория Георгиева, след като напусна сцената на музикално шоу №1 при елиминациите тази седмица. В специално интервю за сайта Novatv.bg младата изпълнителка разказа как се чувства след участието в музикалния формат, за какво мечтае и какви са нейните бъдещи планове. 

 

Как се чувстваш след излизането от X Factor? 

Чувствам се и тъжна, и щастлива. Тъжна съм, защото приказката за мен приключи, но съм щастлива, защото толкова много хора са зад мен и ме подкрепят. 

 

Кой е най-силният ти спомен от шоуто? 

Незабравимо беше, когато на кастинга журито ми стана на крака. 

 

Изненада ли те по някакъв начин сцената?  

Да, изненада ме. Никога не съм пяла на толкова голяма сцена досега и чувството е невероятно. 

 

Какво според теб не ти достигна в този момент? 

Не мисля, че нещо не ми е достигнало. 

 

Кой е твоят фаворит от X Factor? 

А.V.A.  

 

Какво предстои за Вики?

Може би музикално образование в Лондон и развитие в тази посока.  

 

Кое е най-ценното, което научи от шоуто? 

Научих се да общувам с хората, да отстоявам позицията си, да съм по-отговорна, да вярвам в себе си и да бъда силна. X Factor ме направи по-гъвкава. 

 

За какво мечтаеш сега? 

Мечтая за много неща – да срещна правилните хора, които могат да ми помогнат да се развивам и реализирам, да уча в чужбина и да обиколя света.  

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.