В нощта на елиминациите тази вечер от 20.00 ч. по Нова тийн идолите се завръщат в X Factor, за да представят новия си сингъл

„Финалистите в X Factor са много силни, с интерес следим какво се случва на сцената. Нямаме търпение да се завърнем подобаващо тази вечер” – това заявиха в „На кафе” полуфиналистите от третия сезон Пламен и Иво Добреви. Преди финала музикално шоу №1 остават малко участници, но те са стигнали много напред, подчертаха двамата братя.

В нощта на елиминациите тийн идолите се завръщат в шоуто, от което стартира кариерата им, за да представят новия си сингъл „24/7”. Специално за зрителите в залата и пред екраните двамата ще изпълнят и цялата хореография, подготвена за видеоклипа на песента.

„В X Factor всичко е един спомен – всички приятелства, които създадохме и поддържаме до ден днешен. Натрупахме много опит и това беше нашият много силен старт”, разказаха Пламен и Иво. 

Още с появата си на кастинга за третия сезон на X Factor братята спечелиха сърцата на публиката и впечатлиха журито с харизмата и таланта си. Те бяха и сред най-бързо развиващите се участници във формата, а това им осигури място сред артистите на лейбъла „Вирджиния Рекърдс”, който продуцира и дебютния им сингъл „2 х 2”. 

След успеха на първия им хит Пламен и Иво отново залагат на динамично парче с цифри в заглавието. Текстът на „24/7’ е дело на Pavell, който пише и музиката, и аранжимента с бийтбоксъра Искрен Тончев-Искрата, а в целия процес на работата по сингъла се включват и самите изпълнители. Pavell, Venci Venc’ и Искрата се появяват за кратко и във видеото, режисирано от Bashmotion. 

Вижте повече във видеото от „На кафе” и не пропускайте елиминациите в X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова.