Не пропускайте премиерния сериал „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Реймънд „Ред” Редингтън и Елизабет „Лиз” Кийн разплитат поредния заплетен казус в премиерния криминален сериал „Черният списък” по Нова. В епизода тази вечер агент Лиз се консултира с Ред, след като на брега изплува разложен труп. Тя иска да разбере какво знае той за смъртоносния подземен свят на бракониерите. 

Междувременно агент Доналд Реслър развива един опасен навик. Ще успеят ли Ред и Лиз да разбият престъпната схема? Тази вечер от 21.00 ч. по Нова гледайте шести епизод от втори сезон на „Черният списък”, в който Джеймс Спейдър и Меган Бун си партнират с гост звездата Питър Фонда.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук