Два сезона, над 50 ефира и повече от 200 гости в лични интервюта и горещи коментари

Най-актуалните политици, най-ярките телевизионни лица, най-известните певци и актьори гостуваха на Лора Крумова и Галя Щърбева в „Комбина” през изминалата година. На 14 март предаването отбеляза една година в ефира на Нова с обещанието да продължава да бъде близо до хората. 

 

Антон Дончев, Стефан Цанев, Доротея Тончева, Петко Бочаров, Георги Първанов, Маргарита Попова, Сотир Цацаров, Пламен Орешарски, Иван Костов - това са само част от гостите в двата сезона от създаването на предаването. 

 

Звездите на спорта и шоубизнеса също избраха „Комбина”, за да споделят любопитни факти от своя личен и професионален живот. Смешно-тъжните си истории в ефира на предаването разказаха Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Васил Найденов, Аня Пенчева, Камен Донев, Кубрат Пулев, Григор Димитров, Стилян Петров. 

 

Част от гостите на предаването поздравиха Лора и Галя на рождения ден на „Комбина”, отбелязан в студиото на предаването в Sofia Ring Mall. На събитието присъстваха любими лица от ефира на Нова, както и целият екип на предаването. 

 

В последния сезон на предаването Миролюба Бенатова представи своя нов проект „Българи от Америка” – вълнуващи истории за успеха на българските емигранти отвъд Океана. Емоционалните „Къси разкази” на Мария Йотова срещнаха зрителите с обикновени хора и техните необикновени истории. Краси Боев експериментираше смело с народни любимци и фалшиви герои. 

 

"Комбина" продължава с най-актуалните гости и любопитни дискусии – всяка неделя от 16.00 ч. само по Нова.