Продуцентската компания 7Talents обявява кастинг за смели дами, готови за нови предизвикателства

Пет дами ще променят изцяло живота си в първото уеб риалити в България „Великолепните 5”. През май ще видим как пет жени на различна възраст, с различен социален статус, ще се впуснат в колоритно и незабравимо пътуване, а неговата цел е на финала да променят ежедневието си към по-добро, като отново се почувстват пълноценни и щастливи, повярват в любовта и осъществят мечтите си. 

Първата българска продуцентска и дистрибуционна компания 7Talents обявява кастинг за смели дами, готови за нови предизвикателства. Всички, които искат да станат част от „Великолепните 5”, могат да се запишат за участие до 22 май ТУК. В ролята на водеща на първото уеб риалити през май ще видим известно лице в онлайн пространството и един от най-популярните влогъри на Vbox7.com – Лилия Огнянова. Тя ще запознае с жени от най-различни възрасти, с разнообразни занимания и интереси, обединени от едно желание – „Да се променят”.

Какви са нещата, които правят живота ни по-хармоничен и какъв е пътят към удовлетворението за всяка дама? Предстоят незабравими житейски истории и нови лица – в края на май във „Великолепните 5” във Vbox7.com.

Междувременно през юни ни очаква още една свежа и любопитна история от 7Talents – с комедийния уеб сериал „#Кифла”. Кои са неговите главни герои и на какво са готови, за да бъдат харесвани и известни, ще разберем съвсем скоро.

7Talents e първата българска компания, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network - MCN), която се занимава с продуциране и дистрибуция на онлайн видео. 7Talents е част от най-голямата дигитална компания в България Нетинфо – собственост на Нова Броудкастинг Груп.

Вижте повече и следете всички новини за „Великолепните 5” във Vbox7.com и във Facebook.