Не пропускайте петия сезон на сериала всяка делнична вечер от 21.00 ч.

Петият сезон на култовия криминален сериал „Хавай 5-0” ще покори ефира от тази вечер по NOVA. Зрителите могат да следят шокиращи разкрития, изненадващи обрати и трудни решения в „Хавай 5-0” всяка делнична вечер от 21.00 ч.

Лейтенант Стив Макгарет и неговият екип отново ще се изправят пред заплетени казуси и опасни злодеи, защото дори в тропическия рай на екзотичните острови престъпността не си взима отпуск. Още в първия епизод на новия сезон екипът на „Хавай 5-0” ще трябва да се справи с терористично нападение над цивилни граждани с откраднат от военните дрон. Планиран атентат с ядрена бомба, мистериозно отвличане и въоръжен грабеж на автобус с туристи също ще са сред изпитанията. И това не е всичко – българската мафия ще създаде проблеми на екипа, след като се опита да ликвидира информатор, намерил убежище на островите, благодарение на програмата за защита на свидетели. 

Сериозните изненади за „Хавай 5-0” обаче не идват от престъпниците. Сержант Дани Уилямс ще разбере, че има пораснал син, за чието съществуване не е знаел. Красавицата Коно Калакауа пък ще получи предложение за брак от Адам Нушимури. Пазителката на реда ще се изправи пред труден избор, защото макар да не крие своите чувства към Адам, тя има сериозни проблеми с неговото минало и връзките на семейството му с Якудза. Личните изпитания няма да подминат и Стив Макгарет, когато на острова се появи неговата стара любов лейтенант Кат Ролинс. 

Дали Дани Уилямс ще се спогоди със своя новооткрит син? Чувствата или дългът ще надделеят при Коно? Ще има ли ново начало за Стив и Кат? 

Отговора на всички тези въпроси зрителите ще научат в петия сезон на сериала „Хавай 5-0” от 11 юли – всеки делничен ден от 21.00 ч. по NOVA.