Не пропускайте риалити шоуто от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Ирина Тенчева и Лили Вучкова събраха най-малък процент зрителски гласове и завършиха на почетните девето и осмо място в юбилейния сезон на VIP Brother. Останалите седем финалисти продължават надпреварата за престижната титла “Любима звезда на България”, а големият победител ще бъде коронясан този петък от 20.00 ч. по NOVA.

Снимки от полуфинала на VIP Brother може да видите ТУК

На полуфинала на VIP Brother финалистите имаха отговорната задача да попълнят годишника на випуск 2016. Те трябваше сами да оценят престоя си в Къщата, гласувайки в девет различни категории – по една за всеки финалист. По този начин Съквартирантите определиха Вальо Михов за най-благороден, а Ути за най-искрен сред тях. Боби взе приза в категорията за най-безгръбначен, а за най-злобен сред тях групата посочи Миглена. За най-нетактична беше посочена Рени, а за най-конфликтна – Емануела. Най-грижовна сред финалистите се оказа Ирина, най-сексапилен – Христо, а най-достоен победител – Лили.

Всеки от Съквартирантите беше щателно разпитан от редовните коментатори в студиото, а по този начин някои дълго чакащи въпроси получиха своите отговори. Зрителите също имаха възможност да изкажат мнението си и да напишат свой вариант на VIP годишника. Резултатите от него драстично се разминават от подредбата, която направиха Съквартирантите, а какви са те можете да разберете в официалната Facebook страница на предаването.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg