Един Съквартирант ще напусне шоуто тази сряда от 20.00 ч. на живо по NOVA

Три дни преди финала на най-популярното риалити в България зрителите атакуваха Къщата на Big Brother, въоръжени с цял куп неудобни въпроси към Съквартирантите. Боби, Ути, Христо, Емануела и Вальо първи застанаха на телефонните линии, за да отговарят на питанията на феновете, а основна тема в тези разговори се оказа именно зеленооката красавица. Зрителите атакуваха останалите звезди с въпроси и разяснения за поп фолк дивата. Когато самата Еми седна на горещия стол линиите буквално прегряха, а хората ѝ изказаха безрезервната си подкрепа. Отборът на “интелигенцията” се опита да демонстрира безкрайно безразличие към случващото се, но по всичко личеше, че то не се харесва на противниковия лагер.

Един въпрос, зададен от зрител към Вальо, а именно - опитал ли е той да я опипа, стана причина да бъде изровена томахавката на войната между него и Емануела. Измъчван от душевни терзания, че честта му е заложена на карта, Михов влезе в противоречие с певицата, а гневът му се засили още повече, когато Еми отказа да му поднесе исканото от него извинение. Пропастта между лагерите в Къщата отново зейна, а Рени първа скочи в защита на Вальо срещу Емануела.

Певицата се оказа неизменна част и в разговорите на феновете с Ути, Боби и Христо, а хората бяха любопитни да разберат дали между нея и Боби може да се получи нещо сериозно, какво се е случило с Христо в лудата им нощ и защо Ути не спира с нападките си към изпълнителката.

В дейли епизода утре вечер предстои да видим втора част на мисия “Гореща линия” и разговорът, който трогна Миглена Ангелова до сълзи. Съквартирантите ще стягат редиците си за финална битка, а един ще отпадне само два дни преди големия финал на шоуто.

Не пропускайте VIP Brother тази сряда от 20.00 ч. на живо по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg