Двамата ще представят общо изпълнение по време на Новогодишния концерт на шоуто

Истински майстор на коктейлите е дуетната половинка на Криско в най-новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш", като двамата ще представят общо изпълнение по време на Новогодишния концерт по NOVA. Предаването отново спечели симпатиите на публиката и постигна пореден успех в ефира на NOVA през изминалата вечер. Третият епизод на “Пееш или лъжеш” беше проследен от над една трета от активното население на възраст 18-49 години или 33.9% дял за NOVA и постигна с 24% по-голям аудиторен дял сред тази целева група пред втората по гледаемост телевизия bTV. Още по-високи резултати шоуто постигна сред активното градско население 18-49 години с 38.4% аудиторен дял спрямо 24.5 за bTV, където преднината на NOVA e 57%. 

След като се сдоби с временна татуировка с името на своята музикална компания, научи интересни факти за играта на голф и получи демонстрация от истинска стюардеса, хип-хоп звездата избра Игор Дамянов. Интересният кандидат, който е с македонски произход, притежава заведение и прави ”най-страхотното Блъди Мери“, доказа, че може да бъде тандем с Криско с гласови умения и запомнящо се сценично поведение. Въпреки своята популярност като репортер в “Господари на ефира“ и почитател на караоке партитата, Игор успя умело да заблуди звездите, поддържайки в тайна своята самоличност до последния момент.   

Снимки от третото предаване на "Пееш или лъжеш" може да видите ТУК

Водещите на шоуто и съветниците се запознаха с ключови движения в таекуодо от професионален състезател, а Люси Дяковска и Нети, приеха ролята на първи помощници в трудния избор на известния изпълнител. Изправен пред последните двама участници за вечерта, хитмейкърът избра Игор, а Галя напусна сцената, признавайки, че е журналист и никога не е пяла или живяла във Франция. 

Криско и победителят за вечерта Игор Дамянов ще се отправят към специалния Новогодишен концерт, а дотогава зрителите могат да проследят и кои ще са останалите дуети и да изберат свой фаворит в “Пееш или лъжеш“.        
 

Не пропускайте “Пееш или лъжеш“ всяка седмица в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY