Любовта неочаквано се усмихва на някои от приятелите в най-забавната квартира в София тази седмица по NOVA

Големи нови изпитания и вълнения предстоят за приятелите от риалити сериала "София - Ден и Нощ" тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. Любовта буквално се шегува с Дани, който точно навръх рождения си ден получава вести от бившата си приятелка Рая. Спомените за голямата любов го връхлитат съвсем неподготвен. А това няма как да остане незабелязано от неговата нова приятелка Михаела. Тежки мисли, въпроси и разговори за една незабравима любов ще разкрият болезнени тайни, стаени в сърцето на Дани.

Интересни изненади готви съдбата за Симона и Асен, които все по-осезаемо усещат колко много значат един за друг. Дали ще имат шанса да се справят с болката от миналото или още е много рано за това?

Стефания дава всичко от себе си, за да избегне капаните, заложени от ревнивата майка на Митко. Дали толерантността и търпението на Стефи ще дадат резултат? Нейните чувства към Митко ли са по-силни или егото й? Ще намери ли тя разковничето за разбирателство с леля Мария?

И тежки, и щастливи мигове очакват сестрата на Боби. Една дълбоко пазена тайна от миналото на Калина ще разкрие драматични спомени, към които тя изобщо не желае да се връща. И точно, когато е потънала в тъга, един човек ще й помогне да се почувства щастлива. Кой е той?

Нежни трепети завладяват и Коко, който едновременно ще загуби и ще спечели. Каква изненада е приготвила любовта за него? Ще разберем в епизодите на „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.