Темите в предаването в понеделник от 9.30 ч. по NOVA

В понеделник предаването "На кафе" по NOVA поставя началото на своята празнична седмица. Една от най-обичаните български водещи Гала и репортера Зейнеб ще отпразнуват своя рожден ден с много изненади.

По темата

Гала няма да присъства в студиото реално, а ще води предаването през цялото време като холограма заедно със Зейнеб. Зрителите ще научат интересни подробности за нови набиращи популярност технологии като аугментед риалити, 3D визитки и картички. 

Специални гости на "На кафе" в празничния понеделник са Маги Халваджиян, Димитър Рачков, Евгени Минчев и двойката Люси Иларионов и Ани Хоанг. Всички те ще имат възможност да си говорят не само със Зейнеб, но и с холограмата на Гала. Маги Халваджиян и Димитър Рачков, които ще разкрият малко известни факти за водещата Гала и ще разкажат подробности за новия сезон на “Като две капки вода”. Двойката Люси Иларионов и Ани Хоанг също ще повдигне завесата около новите им творчески проекти и събитията в личния им живот. Лорд Евгени Минчев пък ще влезе в ролята на певец и ще изненада Гала и Зейнеб по повод техния рожден ден.

Гледайте "На кафе" в понеделник от 9.30 ч. по NOVA.