Мария Златкова е родена с акушерска пареза на лявата ръчичка и страда от рядко заболяване

Малката Мария е само на 5 месеца, но борбата за нейния живот идва почти веднага след появата й на бял свят. Мария Златкова е родена в болницата Самоков с акушерска пареза на лявата ръчичка и страда от рядкото заболяване - „Синдром на Уест”.

Родителите разбират за тежкото състояние на детето си, когато е на месец и половина. Бебето започва да получава множество ежедневни гърчове. Наред с това разбират, че тези гърчове са причината детето им да страда от корова слепота.

Преди по-малко от месец лекарите определят състоянието на Мария Златкова като безнадежден случай. От този момент родителите на малката Мария започват битка за нейното бъдещо оздравяване.

За да може да се даде шанс на бебето Мария да се излекува, лечението трябва да започне възможно най-скоро. От медицински центът в Германия родителите получават уверение, че има голям шанс Мария да се излекува.

Сумата, необходима за лечението, е 46 000 евро. Родителите не разполагат с тези средства и затова имат нужда от помощта на хората. Те вярват в добрината на хората и разчитат, че скоро ще могат да видят бебето си здраво.

Ако имате желание и възможност да помогнете на малката Мария, ето и данни на банковата сметка: