Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щедрите билети и Лото игри на Национална лотария подобриха финансовото положение на поредните откриватели на големи печалби. Водещите Рая Пакова и Захари Бахаров раздадоха суми за невероятните 1 224 102 лева в шоуто на 11 март.

Чек за 250 000 лева получи Виолета Ивановa от Ябланица. Тя спечели крупната сума от билет “Кеш кръстословици“, след като откри цели 14 думи в печелившия билет. С по 100 000 лева забогатяха Реджеп Газиев от село Змеица от билет “Златните пирамиди 4“, Георги Тодоров от град Бяла от билет “Златната 7“, Божанка Стефанова от град Асеновград от билет “Под Прикритие“ и Диньо Сивчев от град Стара Загора от “Супер Лото +“. С допълнителни печалби от 100 000 лева от играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ си тръгнаха Боянка Иванова от град Лом и Георги Михов от град София. 

На печалби от 50 000 лева се радват Стефан Гюмишев от град София от билет “Американско Бинго“, Аднан Фазлъ от град Русе от билет “Златните Пирамиди 4“ и Иван Кметски от град Сапарева Баня от билет “Ново Бинго“. По 10 000 лева ще харчат Венелина Михалева от град Раднево от билет „Супер Лото +“, Валентина Попова от град Димитровград от билет “Кеш Кръстословици“ и Владимир Първулов от град София от билет “Златното Съкровище“.
Васил Чоткин от село Червен брег, Илия Цонов от село Опанец и Дафинка Петрова от град Чирпан грабнаха чекове за суми от 6000 лева от играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Тя ощастливи с печалби от 5000 лева Весела Цанкова от град София, Силвия Лятева от град Пловдив и Здравко Тодоров от град Варна.

Билет “Американско Бинго“ зарадва с по 5000 лева Александър Милев от град Шумен и Христо Манов от село Кътина. Със същата сума “Супер Лото +“ ощастливи Люца Енгьозова от град Силистра и Георги Димов от село Чалъкови. Теньо Петков от град Павел баня и Петър Добрев от село Йоаким Груево откриха по 11 думи в билет “Кеш Кръстословици“ и грабнаха по 5 000 лева. Билет “Златната 7“ зарадва с печалби от 5000 лева Георги Георгиев от село Батово и Стоян Кавалов от село Александрово.

По 5000 лева грабнаха и Маргарита Петкова от град Раднево от играта “Лото Спорт“, Татяна Проданова от село Черни връх от билет „Златните Пирамиди 4“, Зоя Савова от град Враца от билет “Лото +“, и Димитър Димитров от град Пловдив от билет “Златното Съкровище“.

ие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.