Темите в предаването във вторник от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок "Здравей, България" във вторник по NOVA ще се включи на живо от автобусната блокада в центъра на София, за да научат зрителите защо превозвачи се вдигат на протест. Водещите Ани Цолова и Виктор Николаев пък задават въпросите “Защо Елена Йончева и Бойко Борисов застанаха един срещу друг? И какво стои зад нападките помежду им?”. Коментират Иван Гарелов и Георги Харизанов. В предаването ще видите още:

Когато успелите се разбунтуват срещу държавата. Гостува бизнесменът Ивайло Пенчев, който обяви “София Тех Парк” за провал.

Зимата се завърна - ще продължи ли студът след мартенския сняг?

Скандали с Турция по света и у нас. Говори бившият министър на отбраната Бойко Ноев.

В “Дръжте крадеца!” - как момче отмъква цяла входна врата на блок?

Да те обере таксиметровият шофьор. Пенсионерка остана без новия си телевизор, който превозвала в колата му.

Внимание, потребители! Етикети като светофари ще предупреждават за опасни храни.

Борбата на един баща за три от деветте му деца. Ще си ги върне ли? На живо - след филма на Даниела Тренчева в “Ничия земя”.

Война на плакатите - един от най-авторитетните прес фотографи у нас е подредил ги е в изложба плакатните войни и лозунгите през последните 16 години.

По дрехите посрещат. За стила на кандидатите за парламента – гостуват Жени Живкова и проф. Любомир Стойков.

Подарък: Рокля за бала.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" във вторник, 14 март, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.