Преди няколко години Джанис и Уилям научават стряскаща диагноза

Мъж и жена сключиха брак отново, след като свалиха 92 килограма.

Когато се женят преди 10 години, Джанис и Уилям от Файф, Шотландия, са толкова влюбени един в друг, че не отдават голямо значение на свръхтеглото си… докато не узнават, че Уилям е болен от диабет. И това променя целия им живот. С помощта на диети и упражнения те успяват да постигнат поразителни резултати. Джанис сваля 44 килограма, а Уилям – „скромните” 48 килограма!

Един ден, докато разглеждат сватбените си снимки, те решават да се оженят отново и да премахнат горчивия вкус отпреди 10 години. Първия път Джанис едва успява да си намери булчинска рокля заради огромните си размери. А в сватбения си ден изпитва дискомфорт и срам от външния си вид. 10 години по-късно тя отново застава пред олтара - горда и щастлива от красотата си.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ОТ ПЪРВАТА И ВТОРАТА ИМ СВАТБА

„Ние сме най-добри приятели и правим всичко заедно. Затова решихме да отслабнем и двамата. Това щеше да е и вид състезание между нас”, разказва Джанис.

„Когато отидох да си избера сватбена рокля, установих, че всички модели ми стават. А като видях как изглеждам, избухнах в сълзи”, допълва младата жена.

Редактор: Гергана Тенева

Бионсе и Джей Зи ще подновят сватбените си обети

Втори сватбен ден за певицата Мона (ВИДЕО+СНИМКИ)

Млад мъж предложи брак на любимата си сред рев на мотори (ВИДЕО)

СВАТБА ЗА ГИНЕС: Влюбени си казаха „Да” пред хиляди гости на Арбанаси

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.