Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Милионерът Румяна Георгиева се чувства по-спокойна и щастлива с печалбата от 1 000 000 лева от билет “3 000 000 JACKPOT“ на Национална лотария. В предаването на 9 септември по NOVA Рая Пакова се срещна с голямата късметлийка от град Генерал Тошево, за да провери харчи ли седемцифрената си печалба.

“Чувствам се добре, по-спокойна и щастлива“, каза Румяна. Тя сподели, че през лятото се е насладила на прекрасни дни на Черноморието.

“Приятно е да видиш толкова голяма сума в сметката си“, разкри щастливката. Част от парите е превела на двамата си сина. В момента късметлийката и съпругът ѝ са в процес на търсене на къща и апартамент във Варна. Румяна пожела на всички участници в Национална лотария да вярват в късмета си.

Захари Бахаров пък провери как се справят с харченето на половин милион лева от билет “Кеш Кръстословици 2“ семейство Аладжови от Горна Оряховица. Радка Аладжова и съпругът й споделиха, че след забележителната печалба, са напуснали работа. Решили са с парите да си закупят два апартамента, които да дават под наем, за да може да живеят спокойно.

“Никога не сме имали толкова пари. Винаги сме били в по-тежко положение. С печалбата сякаш имаме криле, с които да излетим от този кръг на бедността и на сивото ежедневие“, казва съпругът на късметлийката. Щастливото семейство вече крои планове за екскурзия в чужбина. Първата дестинация, която смятат да посетят е Франция, защото Париж е тяхната голяма мечта. “Вече сме по-уверени и по-щастливи“, отбеляза Радка.

Eкипът на Национална лотария отиде и във Велико Търново при поредния горд собственик на нов автомобил от играта “На крачка от късмета“. “На толкова години станах, това ми е най-големият късмет“, каза 62-годишната Теменужка Алексиева. Тя призна, че е карала пет автомобила в живота си, но никога чисто нов. По думите ѝ емоцията по време на участието ѝ е била голяма.

За тръпката по време на играта разказа и фармацевтът Веселка Калева от Силистра, която грабна утроена печалба от 57 000 лева от играта “Сейфове“.

“Когато видях сумата в моята сметка се зарадвах много“, каза щастливката. Тя разказа, че след печалбата се чувства сигурна и се надява един ден отново да се види със Захари Бахаров. Част от сумата Веселка ще инвестира в жилище.

Турнето на Национална лотария спря и в град Пазарджик при Зоя Долджева, която спечели 40 000 лева и 5-дневна екскурзия до Тайланд от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“.

“Националната лотария ми донесе много щастие“, каза късметлийката. Зоя сподели, че си е изкрала много добре по време на екскурзията, на която е завела своя съпруг Георги. “Никога няма да забравя екскурзията до Тайланд“, каза тя и добави, че е впечатлена от местната кухня.

“Всеки трябва да вярва в късмета си“, каза още Зоя и пожела успех в игрите на всички участници.

Не пропускайте щедрото предаване на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.