Интересни теми и събеседници в предаването тази събота от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

Лидерът на партия “Атака“ Волен Сидеров ще бъде гост на Мирослава Иванова в “Събуди се” в събота по NOVA. За политическите скандали на седмицата и какво се случва по границата? Време за отговори…

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков също ще коментира горещите въпроси от дневния ред. Защо Европа вече е различна и сигурно място ли е България?

В рубриката “Говори с Ива“ авторът Ива Софиянска – Божкова представя съпругата на един от най-богатите българи Стефан Шарлопов – Бояна, която допуска екип на NOVA в дома им в София. Едно голямо семейство с много деца, а вече и внуци…

Яна Маринова тази събота ще бъде не на сцената на театъра, а в студиото на “Събуди се“. За живота като игра и колко е важно да бъдем сериозни - актрисата пред водещата Мира Иванова.

Съдиите в X Factor Саня Армутлиева, Криско, Велизар Стоилов-Заки и Любо Киров са специални гости в съботния ефир. Какво се случва, когато талантът срещне журито и какви изненади крият големите концерти.

Потребителската тема в предаването е провокирана от последното изследване за качеството на храните. Този път под прицел е качеството и цената на маслото - експеримент в ефир и дебат какво ядем ние българите – очаквайте в събота.

Гледайте “Събуди се” в събота от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.