Не пропускайте поредния епизод на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Десетима късметлии, заложили на великолепната комбинация от късмет и билет, се бориха за печалби за повече от 2 500 000 лева в предаването на Национална лотария на 11 ноември по NOVA. Играта “На крачка от късмета“ донесе много радостни емоции и страхотен нов автомобил Renault Clio на 70-годишния пенсионер Йордан Ананиев от град Велинград. Преди да се пенсионира, щастливецът е работил като шофьор.

“Не очаквах, че ще спечеля колата“, каза Йордан, когато се настани в прекрасния автомобил с множество екстри и иновативни технологии. Големият победител сподели, че определя себе си като късметлия и редовно участва в игрите на Национална лотария. Късметът беше с него и в надпреварата за автомобила. В студиото го подкрепяха неговата съпруга и дъщеря му. Йордан беше в предаването благодарение на квитанция от играта “Големият Джакпот“.

Щедрите “Сейфове“ на Национална лотария осигуриха бързи приходи и много добро настроение на късметлиите Георги Захов от град Петрич и Йовка Ангелова от град Свищов. Тази събота те печелиха крупни суми благодарение на билетите “Кеш х 20“, който осигури участие на Георги и “Лото +“ - на Йовка.

С първия си избор Георги попадна на символ “Х“, а дамата си спечели страхотните 7000 лева. След това печалбата на Георги  набъбна до 12 000 лева, а Йовка натрупа 15 000 лева. Играта приключи за Георги, който отново отвори сейф със символ “Х“ и си тръгна с 6000 лева.  Йовка имаше шанс да утрои печалбата си благодарение на златните сейфове на Национална лотария. Тя отвори сейф номер 1, а там се криеше символ “Х“, който я разколеба и тя се отказа със сумата от 15 000 лева. С печалбата 26-годишната късметлийка ще помогне на родителите си. Йовка е студент в специалност индустриален бизнес и предприемачество. Тя сподели, че много често участва в игрите на Национална лотария и винаги вярва, че ще спечели.

Пред внушителния джакпот от 2 400 000 лева в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ тази събота се изправи 35-годишният късметлия Петър Войнов от град София. Много доволен от развоя на играта той завъртя “Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за страхотните 250 000 лева.

Петър се изправи пред сферите, направи едно вярно предвиждане и си спечели 10 000 лева. Последва грешка, която не разубеди участника и той продължи напред. След смела и решителна игра късметлията си спечели 40 000 лева и страхотна бонус печалба - романтична 5-дневна екскурзия за двама до Венеция и Верона. Втора грешка в играта обаче намали паричната му печалба наполовина и той си тръгна с 20 000 лева.

По професия Петър е търговец. Той сподели, че винаги има надежда, че ще спечели и редовно изпробва късмета си в игрите. Смята, че е голям късметлия и никога не се отказва. Щастливецът ще похарчи страхотната печалба за погасяване на кредити, жилище или кола.

Не пропускайте поредния емоционален епизод на предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.