В Деня на благодарността актрисата по своеобразен начин наруши мълчанието си

Актрисата Ума Търман, която по-рано сподели, че все още е "твърде гневна", за да говори, избра Деня на благодарността, за да изрази по необичаен начин позицията си относно скандала с холивудския продуцент Харви Уайнстийн, обвинен в сексуален тормоз от десетки жени, съобщи Контактмюзик.

Харви Уайнстийн загуби права върху филма "Дивата река"

В свое интервю в началото на месеца 47-годишната Търман осъди отношението към жените в Холивуд, но отказа да коментира обвиненията срещу Уайнстийн. По-рано актрисата не скри, че е твърде гневна, за да говори по този въпрос.

Актриса съди Харви Уейнстейн за изнасилване

"Не съм дете и вече знам, че когато изричам нещо под въздействие на гнева, обикновено съжалявам за начина, по който съм се изразила. Когато се успокоя и съм готова, ще споделя каквото имам за казване", заяви холивудската звезда.

Ашли Джъд описва инцидента с Харви Уайнстийн в автобиографична книга

В Деня на благодарността обаче Ума Търман по своеобразен начин наруши мълчанието си. Актрисата публикува в Instagram своя снимка като настроената си за мъст героиня от "Убий Бил". Привидно целта на поста й бе да отбележи празника, но в посланието си към своите последователи Търман разкри и позицията си относно скандала, който продължава да разтърсва Холивуд. Като коментар към снимката пише:

Обвиненията в сексуално насилие – истина или трамплин към славата?

"Честит Ден на благодарността. Днес съм благодарна, че съм жива, за всички, които обичам и за всички, които имат куража да застанат в подкрепа на другите. Наскоро споделих, че съм гневна, и имам няколко причини за това. Аз също, ако не сте разбрали по погледа ми. Чувствам, че е необходимо време, за да бъдеш точен и коректен, така че... Честит Ден на благодарността на всички! (С изключение на теб, Харви, и на всичките ти порочни конспиратори. Радвам се, че се "печете на бавен огън", защото не заслужавате куршум".

Джина Лолобриджида също била жертва на сексуален тормоз (СНИМКИ)

Прибягвайки до хаштага metoo, използван преди от жени, жертви на сексуално насилие, Ума Търман намеква, че и самата тя се е сблъсквала с нежелани аванси.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.