49-годишната актриса ще изложи прямо обвиненията си срещу продуцента

Актрисата Ашли Джъд планира да напише автобиографична книга, в която ще опише подробно сексуалния тормоз, на който твърди, че е била подложена от Харви Уайнстийн, съобщи Контактмюзик.

49-годишната актриса ще изложи прямо обвиненията си срещу продуцента.

Повдигат обвинение в изнасилване срещу Харви Уайнстийн

Пред вестник "Ню Йорк пост" вътрешни източници съобщиха, че предварителната сума, която издателите ще предложат за придобиване на правата върху книгата, може да надхвърли 1 милион долара.

Първите мемоари на филмовата звезда, озаглавени "All That Is Bitter & Sweet", описват детството й с майка й Наоми и сестра й Уинона. Те се превърнаха в бестселър.

Изключиха Харви Уайнстийн от Гилдията на продуцентите

Миналия месец Ашли Джъд разказа, че се е измъкнала от сексуалните посегателства на Харви Уайнстийн, като е сключила сделка с него - ако спечели "Оскар" в негов филм, ще отстъпи.

След като поставила това условие, тя избягала от хотелската стая, където преди две десетилетия влязла като млада актриса за бизнес среща.

Знаели ли са Клуни и Деймън, че Уайнстийн е тормозил актриси? (ВИДЕО)

Уайнстийн първо предложил да й направи масаж, а когато тя отказала, я помолил тя да му направи.

Ашли Джъд беше сред първите жени, които обвиниха Харви Уайнстийн в сексуален тормоз. В Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис вече разследват продуцента за изнасилвания, припомня БТА. 

Анджелина Джоли обвини продуцент в сексуален тормоз (СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.