Това може да се случи следващата седмица

Прокурорът на окръг Манхатън Сай Ванс ще се опита следващата седмица да повдигне обвинение в изнасилване срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн, съобщи "Ню Йорк пост".

Изключиха Харви Уайнстийн от Гилдията на продуцентите

Нюйоркската полицията разследва твърдението на американската актриса Пас де ла Хуерта, според която през 2010 г. на два пъти е била подложена на сексуален тормоз от Уейнстейн.

Знаели ли са Клуни и Деймън, че Уайнстийн е тормозил актриси? (ВИДЕО)

Миналата седмица шефът на разследванията на нюйоркската полиция Робърт Бойс заяви, че цялата събрана по този случай информация се изпраща на окръжния прокурор на Манхатън, а следващата стъпка може да бъде получаването на заповед за арест на Уейстнейн, който в момента се лекува в клиника в Аризона.

Анджелина Джоли обвини продуцент в сексуален тормоз (СНИМКИ)

В края на октомври "Ню Йорк Таймс" публикува резултатите от журналистическо разследване, което показва, че в течение на около 30 години Уейстнейн е тормозел служителки на компанията, в която работел. Продуцентът търсил интимна близост с тях срещу кариерно развитие.

Сексскандалът в Холивуд се разраства лавинообразно (ВИДЕО)

Множество холивудски звезди, сред които Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, също са били обект на сексуален тормоз от страна на Уейнстейн.

Кои са жертвите на продуцента Харви Уайнстийн (ГАЛЕРИЯ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.