Артистичното семейство разказа за работата си по новия български филм в “Събуди се”

“Привличане” е една свежа тийнейджърска комедия или по-скоро драмедия, която показва нещата, каквито искаме да бъдат. Не са задължително реалните неща, които се виждат по училищата в България и не отразяват на 100% ежедневието на ученици и учители, но отразяват нещо, което на нас ни харесва и би могло да бъде”, разказа режисьорът Мартин Макариев в “Събуди се”.

"Привличане" е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се реализира с подкрепата на NOVA и ще се разпространява в кината от "Лента" от 23 февруари тази година. В главните роли на новата българска лента зрителите ще видят Яна Маринова, Луиза Григорова, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

“Героинята ми в “Привличане” – Диана Борисова, е  един от основните персонажи на тийнейджърската линия. Тя е момичето, което завърта всички интриги. Бори се за вниманието на всички и иска да бъде харесвана от всички, но да е над нещата. Клиширано казано, тя е лошата, но всъщност е един объркан тийнейджър”, разкри актрисата Луиза Григорова.

“Привличане” е първият голям проект, който тя реализира със съпруга си Мартин Макариев след тяхната сватба. Двамата разкриха, че за тях не е проблем да работят и живеят заедно, още повече че работата ги е запознала, а любовта им е пламнала на снимачната площадка на българската историческа сага “Дървото на живота”.

“От всичките ми роли остава по нещо в мен и благодарение на тях откривам нещо ново в себе си. Особено когато снимахме “Дървото на живота”, образът на Яна беше навлязъл дълбоко в мен. Страхувах се от Моньо Монев и ми беше неприятно да го виждам. Сега, когато той е д-р Мазов в “Откраднат живот”, нещата на снимачната площадка ни се случват много по-лесно”, разкри с усмивка Луиза Григорова, която изпълнява ролята на д-р Добрева в най-успешния български медицински сериал на NOVA.

Какво още разказаха Луиза Григорова и Мартин Макариев за семейния си живот и съвместната им работа, гледайте в интервюто на Мира Иванова за “Събуди се”.

Новият български филм “Привличане” тръгва по кината на  23 февруари, а дотогава зрителите могат да се насладят на актьорската игра на Луиза Григорова в българската историческа сага  “Дървото на живота” от понеделник до петък в 21.00 ч. по NOVA.