Готвачи, Репортери, Доктори и Капитани застават срещу най-добрите семейства на "Семейни войни" от понеделник по NOVA

Тази седмица в специалните НеСемейни епизоди на "Семейни войни" зрителите ще станат свидетели на финала на първия турнир, в който играят четири отбора и се състезават за голямата награда от 10 000 лева. Кой ще бъде победител и на кого за малко няма да му достигнат силите да вземе победата - ще разберем в понеделник, 22 януари, в 18.00 ч. по NOVA.
 

По темата

От вторник започват епизодите на любими звездни отбори, които се събират на едно място, за да защитят честта на професията си – този път заедно. В първата си НеСемейна битка ще видим отборите на Шефове готвачи - Иван Манчев, Таньо Шишков, Ути Бъчваров както и кулинарното дуо на "Бон Апети" - Лора и Стоян, репортерите на "Господари на ефира" - Боби Ваклинов, Влади Василев, Ева Веселинова, Дани Йорданов и Пополина Вокс, Докторите от "Откраднат живот" и любимите капитани от "Аз Обичам България”. Те ще играят срещу най-добрите семейства, взели участие в "Семейни войни" в последните две години.
 
Кой ще победи в тези уникални битки - зрителите ще разберат в новите специални епизоди на "НеСемейни войни" – всеки делничен ден, в 18.00 ч. по NOVA.