Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

"НеСемейни войни" продължават и днес с битка между най-добрите семейства от последните години срещу "Звездни отбори". Първи във вчерашния епизод играха звездните шеф готвачи на България – Шеф Манчев, Шеф Шишков, неповторимият Ути Бъчваров и Лора и Стоян от "Бон Апети", а срещу тях се изправи семейство Кискинови от Бургас.

Те бяха водени от култовия Кискин, подпомаган от своите две дъщери и две племенници. След оспорвана битка победител стана отборът на готвачите с резултат 355:136 точки. В "Бързи пари"те събраха 207 точки и спечелиха 6000 лв. 

Тази вечер звездните готвачи ще се опитат да "сготвят" още едно от ней-добрите семейства – петкратни шампиони в играта. Това е семейство Стоицеви. Двамата братя Ивчо и Влади, техните жени Жени и Бистра и дъщерята на Бистра и Влади – Браточката, отново ще влезнат в битка. Този път те ще имат трудната задача да победят "врели и кипели" играчи в кухнята. Дали семейството ще покаже повече умения или готвачите ще покажат майсторство не само с ножовете, а и с отговорите на нашите 100 човека.

Какво ще се скучи и кой ще победи – гледайте "Семейни войни", тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.