Бъдещата му съпруга е корейка и работи като преводач

Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер ще сключи пети брак, съобщи самият той на пресконференция днес. Бъдещата му съпруга е корейка и работи като преводач, пише БГНЕС. Ким Со Йен е с 26 години по-млада от Шрьодер, който е на 73.

Шрьодер: Вярвам във Владимир Путин

„Вече се срещнах с нейното семейство“, каза той и добави: „Сватбата вероятно ще се състои през есента, а точното място и време ще бъдат определени допълнително“.

Подариха на Хари и Меган любовна лъжица (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ким Со Йен, която е на 47 г., е представител в Сеул на Агенцията за икономическо развитие на германската провинция Северен Рейн-Вестфалия и е работила като преводачка на Шрьодер.

Тяхната връзка стана известна през септември, когато Дорис Шрьодер Копф, четвъртата съпруга на бившия канцлер, каза, че е в процес на развод с него и че Ким Со Йен е част от причините за разпадането на брака им.

Рики Мартин се омъжи (СНИМКИ)

Шрьодер заяви, че бъдещата му съпруга няма нищо общо с развода му, но каза, че останалата част от живота си ще прекара, като пътува между Германия и Южна Корея. Той добави, че иска да научи корейски език и бъде и при бъдещата си съпруга.

Разнообразният личен живот на Шрьодет и четирите  му брака му спечелиха прякора „Човекът Ауди“ по аналогия с четирите кръга на емблемата на германския производител на коли.

Шрьодер беше федерален канцлер от 1998 до 2005 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Звездите, които не се притесняват да обявят, че са хомосексуалисти (ГАЛЕРИЯ)

10 филма, в които актьорите се влюбиха наистина

15 снимки, които разкриват лъжите в Instagram

Писатели, творили шедьоври под въздействието на наркотици

Майка и дъщерите й в очарователна фотосесия

Най-забавните домашни любимци в мрежата

15 любопитни факта за най-касовите филми на Холивуд

Звездните двойки в моменти на интимност

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.