Българската кино творба тръгва по родните кина от 23 февруари благодарение на “Лента”

“Привличане” е филм за това да правиш каквото искаш и същевременно да се държиш достойно и отговорно. Това  е много свежа тийнейджърска история между драма и комедия. Разказва се за любов, приятелства, предателства, музика, танци. Засяга темите, които ни вълнуват в днешно време. Има го влиянието на съвременните технологии има и зъл демон в лицето на Койна Русева”, сподели Яна Мариндраова специално за “На кафе”. Актрисата е “двигателят” за реализирането на новата българска лента и е автор на историята и сценария.

Новата българска кино творба бе представена предпремиерно на специално събитие за медиите, а зрителите ще могат да видят филмът в родните кина от 23 февруари благодарение на “Лента”. "Привличане" е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се реализира с подкрепата на NOVA. В главните роли на новата българска лента зрителите ще видят Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев, Радина Боршош и Живко Симеонов. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

“Първоначално се колебаехме за заглавието, тогава ми хрумна “Привличане”, защото обобщава всичко във филма. Привличане към доброто и злото”, разказа Башар Рахал.

“Нямах проблеми с ролята, но много се радвам, че я изиграх, защото това е моят шанс да вляза в образа на тийнейджърка”, разкри актрисата Яна Маринова, която изпълнява една от ключовите роли във филма.

Какво още разказаха от екипа на “Привличнае” за новия български филм, гледайте във видеото от “На кафе”.

Новият български филм “Привличане” тръгва по кината на  23 февруари.