Младежът разкри, че не говори за политика с баща си

20-годишният син на бившия президент на Франция Никола Саркози - Луи - заяви пред "Vice", че "за" домашната употреба на кока и метамфетамин. Той разкрива също така, че желае да вземе американско гражданство, пише БГНЕС.

Рекорден спад на доверието в Еманюел Макрон

Оскверниха гроба на генерал Шарл дьо Гол

"Предприел съм постъпки, за да стана американски гражданин. Ще трябва да плащам данъците си тук и като всеки един добросъвестен гражданин, бих искал да знам къде отиват моите пари", каза той и споменава сумата от 71 млрд. долара, изразходвани всяка година от другата страна на Атлантика във войната с наркотиците. Синът на Сесилия и Никола Саркози даже защитава и използването на кокаин.

ЛЮБОВ И ПОЛИТИКА: Какво крие личният живот на силните мъже във Франция? (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Когато се качваш в колата опиянен от уиски или джойнт, ти рискуваставаш свободата на другите. Но когато си сам вкъщи и взимаш кокаин или метамфетамини, ти не вредиш на никого. Малко е страно това, което го казвам, но така мисля", добавя синът на Саркози.

Бившият френски президент Никола Саркози с обвинения за измами

Какво мисли за баща си, който е против легализирането на канабиса и за неговата позиция?

"Ако трябва да съм напълно честен, имам много добри лични отношения с баща ми. Неговият живот е политиката и не искам с нищо да му преча. Между нас почти не съществуват политически дискусии и така е най-добре. Много повече си говорим за футбол и за "Пари Сен Жермен", добавя още Луи Саркози. Така или иначе, баща и син много често попадат в обектива на фоторепортерите, заснети по трибуните на Парк де Пренс.

Откриха 754 кг дрога в пратка ананаси (ВИДЕО+СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.