Моделът разказа за участието си в шоуто за преобразявания в “Събуди се”

“Много съм доволна и щастлива, че оправдах доверието на хората след първия лайв на “Като две капки вода” и във втория излязох победител, което е нещо супер голямо за мен”, сподели Златка Райкова пред Мира Иванова в “Събуди се”. Моделът е определян като откритието на шести сезон на шоуто за преобразявания и спечели втория лайв със страхотното си изпълнение като Ваня Костова.

“Ваня Костова ми е любимка от дълги години. Не само тази нейна песен, но много други нейни са сред любимите ми. Може би дългото слушане на нейните песни ми е помогнало да вляза в нейния образ”, разказа Златка Райкова.

“Мога да приема определението, че съм “откритието на сезона” в “Като две капки вода”, защото никой нищо не е очаквал от мен. Смятам, че изненадата е по-голям, когато човек не очаква нищо. Ако вземем предвид другите изпълнители, сред които са топ певци на България, хората имат очаквания за техните изпълнения. Така че е нормално да съм изненада”, смята моделът.  

“Беше ми мечта да участвам в “Като две капки вода”, нямах колебание да приема поканата. Повикаха ме на кастинг и след това, когато ми се обадиха, че съм одобрена, не можех да повярвам”, сподели  моделът.

“Когато бях на 18 години, пеех в аматьорска група, но след това сметнах, че други неща са ми приоритет”, разкри Златка Райкова.

Какво още разказа Златка Райкова за участието си в шоуто за звездни преобразявания, гледайте в интервюто ѝ с Мира Иванова за “Събуди се”.

Не пропускайте да видите Златка Райкова като Лу Бега в "Като две капки вода" в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.