Той се намира на известната улица „Лафайет”

Риана е музикална суперзвезда и така, както печели милиони, така и обича да живее в лукс. В продължение на няколко години красавицата от Барбадос обичаше да прекарва времето си в мезонета си, намиращ се в сърцето на Манхатън. 

„Малкият рай” на Риана се намира на известната улица „Лафайет”, пресичаща китайския квартал в Ню Йорк, буквално „на пъпа” на остров Манхатън, информира БГНЕС. 

Риана пуска модна линия бельо

Върху 400-те квадрата, заемащи двата последни етажа на сграда от 1900 г., са разположени четири спални, три бани, от които едната с изглед към Емпайър Стейт Билдинг, камина, гардероб, огромен хол, прекрасна тераса. Мезонетът предлага и 360-градусов изглед към „голямата ябълка”. 

Риана смени три тоалета на церемонията „Грами” (СНИМКИ)

Въпреки топ локацията и лукса, Риана все пак е решила да се раздели с изключителната собственост. Според сайта StreetEasy звездата желае да продаде мезонета за скромната сума от 16.950 млн. долара. Освен това певицата тъкмо си купи огромно имение на един от най-високите хълмове на Холивуд, на стойност близо 7 млн. долара. Освен това тя разполага с къща на остров Барбадос. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.