Ванко 1 пожела да напусне поради здравословни причини

Поради извънредна ситуация при вторите елиминации във VIP Brother: Женско царство всички номинирани останаха в Къщата. По време на живото предаване Ванко сподели, че не се чувства добре и че иска да напусне по здравословни причини. Така номинираните бяха спасени, а парите от sms-ите ще бъдат дарени. Номинираният с най-голям положителен вот получи шанса да използва щита на SDI. Той имаше правото да защити себе си от следващите номинации или да избере друг Съквартирант. Това беше Кулагин, който реши да спаси Ричард, защото смята, че той иска да остане по-дълго в шоуто.

Номинираните за изгонване влезнаха в битка на знания в поредната порция “Краезнание“. Освен че трябваше да покажат своите знания, Съквартирантите се бореха и за пари към изтънелия бюджет в Къщата. Веселин се справи най-добре, като успя да отговори правилно на 4 въпроса. Втори се класираха Ева и Ричард, които отговориха правилно на по три въпроса. Единствено Кулагин не успя да отговори правилно на нито един въпрос. С успеха си Веселин добави 30 лева към бюджета на Къщата за следващата седмица, който преди “Краезнание“ беше 66 лева.

Зрителите имат шанс да влязат в ролята на Big Brother през новата седмица

Номинираните Съквартиранти се изправиха лице в лице пред останалите и трябваше на живо да отговарят на техните въпроси в “Пощата на номинираните“. Кулагин беше провокиран от Лора, че през повечето време в Къщата лъже, но гримьорът ѝ отговори, че това не е вярно. “Казвам открито на хората какво мисля за тях“, заяви той. Според Константин Кулагин е травмиран от детството си, но и с тази теза гримьорът не беше съгласен.

Фамилия Тоника: Забравени конфликти и приятелство в Къщата на VIP Brother 2018

“Пощенската кутия на Ева“ отвори темата за Фамилия Тоника. Наложи се Ваня да обясни нейната гледна точка за напускането на групата. Оказа се, че Ева не е наясно с много от историите на Ваня, а синът на Ева сподели по време на VIP Brother Live, че двете не са си говорили от 18 години, а са си комуникирали чрез посредници, които според него не са били добронамерени.

Недоволство към Веселин след избухването му към Кулагин

Диона сподели, че е от ромски произход и не се срамува от това, както и каза, че не е приятелка с Кулагин. Веселин призна, че Мариана Попова е по-известна от него. Ричард потвърди пред всички, че има план и го следва, и че до няколко години ще е милионер, а Наско каза, че е играч, а не е зрител в Къщата, както смята Ева

Извънредна ситуация разбуни духовете. Стана ясно, че в Къщата е имало физическа схватка между Веселин и Кулагин. Какво решение ще вземе Big Brother и какво се случва с Ванко, ще разберем в епизода на риалитито утре вечер.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.