Звездата от „Откраднат живот” се усъмнила в мъжа още при първия им разговор

Звездата от „Откраднат живот” Ралица Паскалева прати ФБР по петите на американец с криминално досие, представящ се за филмов продуцент и предлагащ участия в мегапродукции за много пари на млади актриси от Европа.

Ралица Паскалева се свързала с мъжа във връзка с кастинг за роля, какъвто той твърдял, че провежда. Обещавал заплащане от по 1000 долара на ден. Обяснил, че филмът е мегапродукция по темата за трафика на хора, която щяла да се снима в различни държави в Европа и отвъд Океана.

Ралица Паскалева: Ролята в “Откраднат живот” ми помогна много при раждането

Първото, което ме усъмни, беше, че той искаше аз да го набера по телефона. След това започна сам да се заплита в някакви лъжи”, разказа актрисата в ефира на „Здравей, България”.

След разговора си с въпросния мъж, Ралица решава да провери какъв е той. Оказва се, че предполагаемият кино продуцент има дебело криминално досие, което можело да се намери в онлайн пространството. Според американските закони можело да се публикува информация за деянията на вече осъдени лица.

Ралица от "Откраднат живот" показа сина си (СНИМКА+ВИДЕО)

Този мъж има две присъди за обир и 4-5 за употреба и продажба на наркотици. Срещу него са подавани и оплаквания за сексуален тормоз, като на една от жертвите си трябвало да плати обезщетение от 40 000 долара”, казва актрисата.

Цялата информация, която успяла да събере, накарала Паскалева да звънне директно във ФБР.

Целия разговор с актрисата гледайте във видеото.

Ралица Паскалева дари Теодор Салпаров със син

Ралица Паскалева е бременна (ВИДЕО+СНИМКИ)

Бременната Ралица Паскалева сбъдна мечта – отиде в Египет (СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.