Най-добрият ни боксьор даде откровено интервю пред Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо

Той е българската звезда на професионалния боксов ринг. Той е известен с бързината и силата си. Има само една загуба на ринга. А след всеки мач носи в ръцете си българското знаме. За приятелствата и предателствата, за любовта и равносметката за живота и за годината. Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев откровено пред Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо.

Кубрат Пулев: Бягство към победата – част 1 (ВИДЕО)

„С годините и славата приятелите станаха по-малко. Много от тях се оказаха такива само за маса, за купон. Показаха ми, че не може да се разчита на тях. Давал съм пари на заем на приятел и после забравя изобщо да ми ги върне. И накрая ми казваха: „Трябва да ни оставиш тези пари, защото ние толкова години сме до теб и те подкрепяме”. Излиза, че си плащах, за да имам приятели”, каза Кубрат Пулев.

Според него прекалената доброта му е голяма слабост. Той сподели още, че любимата му Андреа също му е слаба страна.

„Много е важно, когато на един човек му се даде всичко, да може да го оцени. Обикновено не оценяваме нещата, докато не ги изгубим. Надявам се нещата с Андрея да тръгнат в правилната посока и след време да имаме деца. С нея сме малко сблъсък на характери”, каза още най-добрият ни боксьор.

Кубрат определя годината като силна и успешна професионално. „Двама мои противници, които много говореха, се отказаха от мача. Обясняваха, че ме е страх, пък накрая не дойдоха. Изиграх мачовете си с успех”, допълни боксьорът. Той вярва, че България я чакат хубави дни. И иска хората да го запомян като достоен човек, който обича родината си. 

Цялата втора част от интервюто гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК. 

 
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си