Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра “Семейни войни“ си припомнихме участието на отбора на Бабански и семейство Славейкови. След две поредни победи Бабански уверено спечелиха и третото си предаване. Този път победата на Велизарий и компания бе повече от убедителна, след като те не дадоха и точка на своя опонент. Крайният резултат бе 446:0 точки – нещо, което рядко се случва в играта. В “Бързи пари“ семейство Бабански най-сетне събраха 200 точки и спечелиха 5000 лева само от това предаване.

Тази вечер, в навечерието на новата 2019 година, играта “Семейни войни“ е приготвила голяма изненада за зрителите. Довечера ще си припомним отново специалното издание на “НеСемейни войни“, в което един срещу друг се изправиха “звездният“ отбор на “Ала-Балa”, превъплатени в ромските образи на Марин, Есмералда, Исма, Тошко и Алекс и тимът на Кукуви в състав: Гергана, Врайчето, Елина, Шеки и Мими.

Нека се забавляваме заедно с шеметните им отговори и така в смях и положителни емоции, да посрещнем новата 2019 година. Припомнете си какво се случи в играта и кой победи в “Семейни войни“ тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.