Не пропускайте риалитито всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Светозар Искренов и Веселина Стоянова са двамата професионалисти, които напуснаха окончателно Hell’s Kitchen България през тази седмица.  След титаничния сблъсък за оставане в шоуто между двете най-сериозни претендентки за победа Ралица и В. Чилева шеф Виктор Ангелов изненадващо взе твърдото решение да се раздели завинаги не с някоя от тях, а със Светльо.

В последния решаващ за елиминации епизод на кулинарното шоу 29-годишният професионален готвач от Русе Светозар не успя да се реализира на нито една от станциите, на които беше поставен от командира на отбора Ралица и заради него шеф Ангелов върна не една поръчка, а гостите на сините дълго чакаха храната си. Три пъти по време на вечерни резервации в Hell’s Kitchen Светозар се прибираше в спалното преждевременно, изгонен от кухнята. И последната се оказа решаваща за него, тъй като шеф Ангелов беше безкомпромисен, че няма да търпи в кухнята си готвач, на когото му липсва бързина и концентрация, лесно се огъва под стрес и се оставя на паниката. „Не си готов. Имаш качества, но ти липсва смелост. Не запазваш самообладание и предизвикваш около себе си пълна суматоха в кухнята, а това повлича целия отбор към дъното“, с тези думи шеф Ангелов уволни окончателно Светльо от Hell’s Kitchen България.

Няколко дни по-рано червените се разделиха принудително с една от своите. Наричаната „бебето на отбора“ Веселина Стоянова напусна шоуто по здравословни причини. 24-годишната Веси, която беше участникът в Hell’s Kitchen едва с 11-месечен опит в кухнята като професионален готвач, показа завидни умения, знания и хъс да се учи. Най-голямата мечта на Веси е да бъде шеф със звезда Мишлен, а участието в шоуто си определя като най-сериозното предизвикателство, което й се е случвало.

И следващата седмица в кухнята на Ада ще бъдем свидетели на нови кулинарни сблъсъци за надмощие между двата отбора. Няма да липсват сериозни личностни схватки между готвачите в стремежа им да покажат качества и да спечелят одобрението на шеф Виктор Ангелов.

Вече имаме шестима участници по-малко в шоуто, по трима от червения и синия отбор. Кой ще бъде следващия номиниран след новите изпитания, на които шеф Ангелов ще постави професионалистите в Hell’s Kitchen, предстои да разберем следващият вторник от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA